HIZLI
TEKLİF AL

Saz Hasır Bambu’nun Web Sitesini Yayına Aldık

Doğal ürünler ile iç ve dış dekorasyonda çatı, gölgelik, şemsiye, duvar kaplaması gibi alanlarda Türkiye çapında 3 kuşaktır hizmet veren Saz Hasır Bambu Markası'nın Web Sayfasını yayına aldık

Müşterimiz doğal ürünler ile iç ve dış dekorasyon hizmeti vermektedir. Saz kamışı, bambu kargılar ve doğal hasır otları ile eşsiz çatı ve gölgelikler tasarlayan Saz Hasır Bambu 5 yıldızlı otellerden villa sahiplerine kadar tüm Türkiye’de hizmet vermekte olan profesyonel bir şirkettir.

Doğal ve Şık Bir Web Sayfasına İhtiyaç Vardı

Saz Hasır Bambu’nun web sitesi de yaptıkları işlerin doğallığını ve eşsizliğini yansıtması gerekiyordu. Turuncu ve sarı renkler üzerine hazırladığımız web sitesinde firmanın tanıtımını yapacak tüm hizmetlere ve görsellere yer verdik. Kamış çatı, kirpi çatı, bambu dekorasyon, hasır şemsiye gibi çok farklı alanlarda hizmet ve ürün yelpazesi olan şirket için bu çok önemli bir nokta idi.

Aydın web tasarım süreçlerimiz ile hızlı, etkili ve mükemmel bir kullanıcı deneyimi oluşturduk.

İyi Bir Logo İle Başladık

Şirket yeni kurulan bir firma olmamasına rağmen yeni kurumsallaşma ve yeni markalaşma yolunda ilerlediği için yeni markası olan Saz Hasır Bambu için logo tasarımına ihtiyaç duyulmuştur. Bu noktota Türkiye çapında logo yarışmaları düzenleyen iş ortağımız idemama.com üzerinden başlattığımız logo çalışmamızda 1 ay içerisinde tamamlandı. Yaklaşık 36 tasarımcının katıldığı logo yarışmasında 100’e yakın logo tasarımı yapıldı ve en çok beğendiğimiz logo olan ve şu an web sitesinde aktif olan logo kazanan tasarım olarak ilan edildi. 

Saz Hasır Bambu logo tasarımının elimize geçmesiyle birlikte web tasarım çizim çalışmalarımız hızlı bir devam ederek web sayfası yayına alınmıştır.

Firmanın kurucusu Şahin Saz ve ailesi 3 kuşaktır saz dekorasyon ve hasır dekorasyon işleri yapmaktadır. 50 yıl önce Ege bölgesinde uyguladıkları bu uygulamaları şuan Tüm Türkiye’de icra etmektedirler.

5 Yıldızlı Otel sahibi bir müşterim beni aradığında şöyle dedi. Web sitenizi inceledim ve çok beğendim ve sektörünüzdeki en iyi web siteye sahip olmanız beni çok etkiledi. Telefonda da sesiniz bana güven veriyor. O yüzden sizinle çalışmak istiyoruz. Şahin SAZ
Saz Hasır Bambu Kurucusu

Mobil Görünüme Oaklandık

Bizim için bir önemli nokta ise Saz Hasır Bambu’nun web sitesinin mobil görünümü idi Çünkü artık günümüzde mobil cihazlardan elde edilen site trafiği toplam trafiğin %80’i kadar olabilmektedir. Yıllardır edindiğimiz Google Analytics verileri doğrultusunda mobil trafiğin her geçen yıl doğru orantılı bir şekilde arttığına şahit olduk ve bu da bize artık mobil uyumu ve mobil kullanıcı deneyimi daha iyi olan sitelerin Google başta olmak üzere tüm arama motorlarında daha başarılı sonuçlar alacağını ortaya koyuyordu.

SEO hedeflerimizi başarı ile tamamlamak için olmazsa olmaz en önemli konulardan biri mobil deneyim ve site açılış hızı idi. 
Uzun bir ana sayfaya sahip olan web sitesinde bol miktarda görsel de kullanılmalıydı. Çünkü şirketin hedef kitlesi ve potansiyel müşterileri ürün ve hizmetlerin isimlerini tam olarak bilmiyor ve Google’da çok farklı şekillerde arama yapmaya çalışıyorlardı. 

Anahtar Kelime Çalışması ve Rakip Analizi

Mesela bambu şemsiye diye aratılan bir kelime bildiğimiz plajlardaki klasik hasır şemsiye için de kullanılıyordu. Kargı rulo ürünleri yerine insanlar bambu çit ve bambu kamış diye ürünler aramaktaydı. Gerçekte ismi gıyak otu olan ot ise şemsiye ve kamelya çatı kaplaması olarak kullanılan bu ot son kullanıcı tarafından bu isim yerine ‘Çin Otu’’ olarak anılmaktaydı.

Bunun gibi birçok hizmeti ve ürünü şirket yetkilisi Şahin SAZ ile birlikte analiz ettikten sonra site içerik ve anahtar kelime stratejilerimize başladık. yaklaşık 1 yıldır yayında olan sazhasirbambu.com web sitesi bugün itibari ile aylık 1.500 Trafiğe sahip hızla ilerlemekte olan bir web sitesi haline dönmüştür.

Web Siteyi Ziyaret Ediniz.
sazhasirbambu.com