HIZLI
TEKLİF AL

Web Tasarım Süreçlerimiz

Web siteniz şirketinizin dünyaya açılan penceresidir. O yüzden web tasarımınızın etkileyici, işlevsel, kullanıcı dostu ve ulaşılabilir olması gerekir. Web tasarım projelerinizde en baştan sona kadar sizinle birlikte çalışıyoruz. Şirketinize ve markanıza özel, sizi rakiplerinizden üst sıralara çıkarabilecek web tasarımlar hazırlıyoruz.

Web Tasarım Süreçlerimiz Nelerdir?

6 Adımda Web Tasarım

1-) Araştırma ve Keşif

Tüm ihtiyaçlarınızı, müşteri portföyünüzü , diğer tüm güçlü yönlerinizi, rakipleriniz kimlerdir? Bunların doğrultusunda Firma anlazi, rakip analizi, piyasa analizi, rapilerinizin çevrim içi itibarları doğrultusunda başlangıç yapıyoruz.

2) Kurgu ve Planlama

Sizden aldığımız bilgiler ve analizlerimiz doğrultusunda ihtiyaçlarınızızı tespit ederek, kendi tecrübemizi ,entellektüel sermayimizi katarak kurgulama ve planımızı yapıyoruz. Bu aşamada web tasaramın kullanıcı arayüzü nasıl olacak,  web tasaarımda hangi başlıkları ve unsurları ön planda tutacağımızı, mobil web tasarımınızı nasıl şekillendireceğimizi tespit ediyoruz.

3-) Tasarım ve Sunum

Analizlerimiz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda web sayfanızın eskiz ve psd çizimleri tamamlayıp çizim aşamasında sizlerin onayına sunuyoruz. Web tasarımda gerekli düzenlemeleri ve revizeleri talepleriniz ve uzmanlarımızın görüşleri doğrultusunda düzenlemeleri tamamlayoruz.

4) Tüm Cihazlara Uyumlu Kodlama

Onaylanan tasarımı tüm mobil ve tablet cihazlara %100 Google tarafından uyumlu olacak şekilde HTLML, CSS, ve Jquery ile kodluyoruz. Google uyumlu web sitenizin tüm tasarım uyumluluk ve hız testlerini sizde google pageSpeed insights’ı kullanarak test edebilirsiniz. Yaptığımız işlerin daima arkasındayız.

5) Entegrasyon ve Sunum (Yönetim Paneline Entegresi)

Kodladığımız web arayüzünüzü 5 yıldır geliştirdiğimiz tamamen yerli ve kendi ürünümüz olan Admin Panel’e entegresini sağlıyoruz. Sayfa yönetimi, ürünyönetimi, form yönetimi, imaj yönetimi, ve birçok özellik ile web sitenizin yöntimi sizde oluyor.

6) Test ve Yayınlanma Süreci

Tüm tarayıcı uyumlulukları ve cihaz uyumlulukları yapıldıktan sonra web sitenizi yayına sokuyoruz. Web sitenizin çok hızlı açılması için gerekli alt yapıyı ve optimizasyonları hazırlıyoruz. Haliyle gelişen teknoloji çağı aynı zamanda hız çağı. Hızlı olan daima diğerlernden bir adım önde oluyor. Arama motorları hızlı açılan web tasarımları daha değerli bulmaktadır.

Kurumsal web tasarım süreçlerinizde Tercih Yazılım olarak en doğru adımları ve stratejileri birlikte belirleyelim. Kurumsal web tasarım projeniz için hemen teklif almak için bize ulaşınız.